ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Εάν ο πελάτης επιθυμεί να επιστρέψει κάποιο προϊόν, έχει το δικαίωμα να το κάνει μέσα σε διάστημα 14 (δέκα τέσσερις) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του, με δικά του έξοδα και αφού προηγουμένως συμπληρώσει την δήλωση αλλαγής/υπαναχώρησης όπου ασκείται ηλεκτρονικά από τον πελάτη με τη συμπλήρωση της “Φόρμας Επιστροφής “ που είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα μας ( βρείτε την φόρμα εδώ).

Για να θεωρηθεί δεκτή η επιστροφή ενός προϊόντος θα πρέπει αυτό να είναι στην ίδια ακριβώς κατάσταση, όπως παραδόθηκε στον πελάτη. Δηλαδή:

  • Το προϊόν δεν πρέπει να είναι χρησιμοποιημένο
  • Το προϊόν δεν πρέπει να είναι φθαρμένο
  • Το προϊόν δεν πρέπει να έχει πλυθεί ή τροποποιηθεί
  • Το καρτελάκι αναγνώρισης θα πρέπει να βρίσκεται προσαρτημένο στο προϊόν μαζί με όλες τις υφασμάτινες ετικέτες του σχεδιαστή.
  • Θα πρέπει να περιλαμβάνονται στο δέμα όλα τα έγγραφα που συνόδευαν την αποστολή (Απόδειξη Λιανικής Πώλησης – Τ.Δ.Α. κ.λπ.).
  • Εάν χρειαστεί δοκιμή του είδους, ο χρήστης υποχρεούται να κάνει τη δοκιμή στο προϊόν που αγόρασε χωρίς να αφαιρέσει το καρτελάκι, σε αντίθετη περίπτωση θεωρείται ότι το προϊόν δεν βρίσκεται στην ίδια κατάσταση στην οποία του παραδόθηκε και δεν γίνεται δεκτό ως επιστροφή.
  • Σε περίπτωση επιστροφής παπουτσιών, δεν επιτρέπεται η επικόλληση ετικετών και ταινιών συσκευασίας επάνω στο κουτί συσκευασίας.
  • Μαγιό (κάτω μέρος), εσώρουχα και κάλτσες δεν επιστρέφονται για λόγους υγιεινής.
  • Αν τα επιστρεφόμενα κουτιά των προϊόντων έχουν υποστεί ζημία, η επιστροφή δεν γίνεται δεκτή.

Σε περίπτωσή επιστροφής των προϊόντων επιστρέφεται το χρηματικό ποσό που αφορά την αξία του εμπορεύματός και όχι πιθανά έξοδα μεταφοράς , αντικαταβολής ή τραπεζικών εξόδων.

Η διεύθυνση επιστροφής του δέματος είναι Αντωνίου Τούσα 1, ΤΚ 54250, Θεσσαλονίκη.

ΑΛΛΑΓΕΣ

Εάν ο πελάτης επιθυμεί να αλλάξει κάποιο προϊόν, έχει το δικαίωμα να το κάνει μέσα σε διάστημα 20 (είκοσι) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του, αφού προηγουμένως συμπληρώσει την δήλωση αλλαγής/υπαναχώρησης όπου ασκείται ηλεκτρονικά από τον πελάτη με τη συμπλήρωση της ” Φόρμας Επιστροφής “ που είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα μας (βρείτε την φόρμα εδώ). Στη συνέχεια κάνει εκ νέου την παραγγελία που επιθυμεί. Η διαδικασία που ακολουθείται είναι να αποστέλλεται το νέο δέμα και κατά την παράδοσή του ο πελάτης παραδίδει στον κούριερ το δέμα προς επιστροφή (ανταλλαγή δέματος). Επιπλέον, ο πελάτης μπορεί να κάνει την αλλαγή, χωρίς χρέωση, σε οποιοδήποτε κατάστημα του δικτύου της εταιρίας ENERGIER΄S A.E., το οποίο εμπορεύεται αποκλειστικά και μόνο ρουχισμό της εταιρίας .

Η διεύθυνση επιστροφής του δέματος είναι Αντωνίου Τούσα 1, ΤΚ 54250, Θεσσαλονίκη.

Το κόστος της επιστροφής και νέας αποστολής επιβαρύνει συνολικά τον πελάτη με το κόστος να είναι 5,00€ για ΕΛΛΑΔΑ, ανεξαρτήτως συνόλου αξίας παραγγελίας και πραγματοποιείται πάντα με την συνεργαζόμενη μεταφορική acs courier. Σε περίπτωση επιλογής προϊόντος μεγαλύτερης αξίας, η διαφορά χρεώνεται στον πελάτη.

Εκτός Ελλάδος και εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης:

Αλλαγή – επιστροφή γίνεται με οποιονδήποτε τρόπο επιλέξει ο πελάτης και τα μεταφορικά έξοδα επιβαρύνουν αποκλειστικά τον ίδιο.

Διεύθυνση Επιστροφής

KIDS GARDEN

Aντωνίου Τούσα 1

Θεσσαλονίκη
ΤΚ: 54250

ΓΕΜΗ 147586204000

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο 2311822084, Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-15:00